Blogger tarafından desteklenmektedir.

14 Haziran 2017 Çarşamba

WinRAR 5.40 İndir

winrar square hd ile ilgili görsel sonucu





WinRAR 5.40 İndir

WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z arşivlerinden dosya çıkartılmasını destekler. Güçlü sıkıştırma, ciltler, şifreleme, kendi açılan modüller, yedekleme kolaylıkları WinRAR'ın diğer özellikleri arasındadır. İndireceğiniz dosya bir WinRAR deneme sürümüdür. Herkes bu programı 40 günlük deneme süresi içinde kullanabilir. Bu 40 günlük test süresi sonrasında ise WinRAR size mesajlar ve reklamlar gösterebilir.

32bit tıklayın.
64bit  tıklayın.

Bizi daha kolay bulun: winrar indir, winrar full indir, win rar indir, win rar full indir, winrar tam indir, win rar tam indir, winrar tek link indir, win rar torrent, 32 bit winrar indir, 64 bit winrar indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

author
File Gab
Bilgisayarınız için gerekli olan tüm programları uğraşmadan bulabileceğiniz bir site. Aynı zamanda Mobile Gab ile Android telefon veya tabletleriniz için gerekli olan programları uğraşmadan bulabilirsiniz. Kuruluşumuzun asıl vizyonu bir program-link arşivi oluşturmak ve kullanıcıya daha hızlı çözüm üretmektir...