Blogger tarafından desteklenmektedir.

3 Kasım 2018 Cumartesi

WhatsApp 0.3.1409 (Windows / MacOS) İNDİR

whatsapp logo ile ilgili görsel sonucu WhatsApp 0.3.1409 (Windows / MacOS)


WhatsApp, bir süredir var olan ünlü bir mesajlaşma servisidir. Web üzerinden kullanılabilinmesine rağmen, WhatsApp hem Windows hem de Mac OS X platformları için bir masaüstü uygulaması yaptı ve kullanıma sundu. Yeni uygulama temelde telefonunuzun bir uzantısı olarak çalışır; "cihazınızdan mesaj ve konuşmaları yansıtır".


WhatsApp Windows ve MacOS Platformları İçin

WhatsApp’ın bu yeni masaüstü sürümü, bazı kullanıcılar için harika olacak çünkü artık web tarayıcınızda herhangi bir yer kaplaması gerekmiyor.  Uygulamanın masaüstü sürümünü kullanmak, uygun yerel masaüstü bildirimleri ve daha iyi klavye kısayolları gibi avantajlarla birlikte gelir. WhatsApp uygulaması telefonunuzda ve Windows 8 veya sonraki sürümlerinde masaüstünüzde yüklü ve çalışıyor olmalıdır.
WhatsApp’ın masaüstü sürümünü kullanmak kolaydır; Uygulamayı indirip yükledikten hemen sonra, WhatsApp’ı (WhatsApp’ı açın, Menü’ye tıklayın ve WhatsApp Web’i seçin) kullanarak telefonunuzdaki QR kodunu ekrana taramanız yeterlidir. Daha sonra, tanındığı anda, masaüstü uygulaması hesabınıza bağlanır.
Masaüstü uygulamasının mesajları senkronize etmek için mobil cihazınızı kullanması nedeniyle, aşırı veri kullanımından kaçınmak için Wi-Fi’ye bağlı olduğundan emin olmanız en iyisi olacaktır.

İNDİRME LİNKİ :
32 BİT 
64 BİT 
http://bc.vc/jaUMoaq



Bizi daha kolay bulun diye: WhatsApp 0.3.1409 (Windows / MacOS) indir, whatsapp pc indir, whatsapp pc full indir, whatsapp pc tam indir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

author
File Gab
Bilgisayarınız için gerekli olan tüm programları uğraşmadan bulabileceğiniz bir site. Aynı zamanda Mobile Gab ile Android telefon veya tabletleriniz için gerekli olan programları uğraşmadan bulabilirsiniz. Kuruluşumuzun asıl vizyonu bir program-link arşivi oluşturmak ve kullanıcıya daha hızlı çözüm üretmektir...