Blogger tarafından desteklenmektedir.

3 Kasım 2018 Cumartesi

EssentialPIM 8.10 İndir


EssentialPIM 8.10

essentialpim logo ile ilgili görsel sonucuEssentialPIM, tüm önemli bilgilerinizi bilgisayarınızda tek ve güvenli bir yerde saklamanızı sağlayan zengin özelliklere sahip bir kişisel bilgi yönetimi yardımcı programıdır. Birden fazla cihazda ve bulut uygulamalarında randevuları, görevleri, notları, kişileri, şifre girişlerini ve e-posta mesajlarını yönetmenizi sağlar

EssentialPIM, ücretsiz bir kişisel bilgi yönetimi programıdır.

EssentialPIM, bilgilerinizi birkaç dakika içinde yönetmeye başlamanızı sağlayan esnek ve sezgisel bir uygulamadır. Verilerinizin kontrolünü aldığınızdan emin olmanıza yardımcı olmak için kapsamlı içeri alma, dışarı aktarma ve senkronizasyon özellikleri vardır.
Uygulamayı kurduktan sonra, düzgün düzenlenmiş bir yapıya sahip, keskin bir arayüz gösterilmektedir. Uygulamanın nasıl çalıştığına dair bir fikir vermek için görüntülenen birkaç örnek veri kümesi vardır.
EssentialPIM, randevular, yapılacaklar listesi ve notlar oluşturmanıza izin verir. Randevularla başlangıç ​​ve bitiş zamanını, süresini ve konumunu belirleyebilirsiniz. Bir öncelik, tamamlama durumu, kategori, notlar, hatırlatıcılar ve tekrarlama modu da ekleyebilirsiniz. Yapılacaklar benzer şekilde oluşturulabilir ve düzenlenebilir. Notlar için, EssentialPIM standart metin formatlama seçenekleri sunar, böylece çalışmalarınıza resim, köprü, masaüstü ve sembol vb. eklemenizi sağlar.
Genel olarak, EssentialPIM, becerikli ve sezgisel bir veri düzenleyicisidir. Düşük CPU ve RAM kullanarak, iyi bir tepki süresine ve sistem performansı üzerinde minimum bir etkiye sahiptir. Ayrıca, takvimi renklendirmek, veritabanınızı korumak ve Microsoft Outlook ile verileri senkronize etmek gibi bazı gerçekten temiz özelliklere de sahiptir. Yani, ücretsiz ve çok yönlü bir kişisel bilgi yönetimi programı arıyorsanız, EssentialPIM iyi bir seçimdir.


İNDİRME LİNKİ :


EssentialPIM indir, EssentialPIM tam indir, EssentialPIM full indir, EssentialPIM download, EssentialPIM full download, EssentialPIM USA, EssentialPIM UK, EssentialPIM crackli indir, EssentialPIM full versiyon indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

author
File Gab
Bilgisayarınız için gerekli olan tüm programları uğraşmadan bulabileceğiniz bir site. Aynı zamanda Mobile Gab ile Android telefon veya tabletleriniz için gerekli olan programları uğraşmadan bulabilirsiniz. Kuruluşumuzun asıl vizyonu bir program-link arşivi oluşturmak ve kullanıcıya daha hızlı çözüm üretmektir...