Blogger tarafından desteklenmektedir.

3 Kasım 2018 Cumartesi

ProgDVB 7.25.6 İNDİR

prog dvb logo ile ilgili görsel sonucu

ProgDVB 7.25.6


ProgDVB, dünyanın dört bir yanından çok sayıda TV kanalını izlemenizi ve dinlemenizi sağlar. Uygulama nispeten hafif ve çok fazla sistem kaynağı tüketmeyen küçük bir uygulamadır.

ProgDVB ile TV Kartınız ve Online Olarak TV İzleyip Radyo Dinleyin

ProgDVBSAT-TV‘yi seyretmenizi ve DVB-PCI kartlarını kullanarak kişisel x86 uyumlu bilgisayardaki donanım kod çözücülerini kullanarak doğrudan uydudan dijital radyo kanallarını dinlemenize olanak veren kullanışlı bir araçtır. Bu program, ağ üzerinden ve farklı dijital medya formatlarını kullanarak ses veya video kaydı alabilme seçeneklerine sahiptir.

İnternet TV ve Radyo kaynaklarına verdiği destek:

  • DVB-S / S2 (uydu), DVB-C (kablo), DVB-T / T2, ATSC, ISDB-T.
  • IPTV.
  • Kartina TV, Rodina TV, OTT Club, Shura TV, Sovok TV.
ProgDVB, cihazınızdan bağımsız olarak TV girişini işlemek için yapılandırılabilir. Dijital TV, İnternet TV veya radyo, IPTV veya analog bir TV cihazı kullanabilirsiniz. Uygulama ayrıca uzaktan kumandanızı da (HID veya Microsoft RC, ayrıca WinLirc) tanıyacaktır.

 İNDİRME LİNKİ :

32 BİT 

64 BİT 

Bizi daha kolay bulun diye: ProgDVB indir, ProgDVB full indir, ProgDVB 64 bit indir, ProgDVB tam indir, ProgDVB crackli indir, ProgDVB download, ProgDVB download full, ProgDVB full download.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

author
File Gab
Bilgisayarınız için gerekli olan tüm programları uğraşmadan bulabileceğiniz bir site. Aynı zamanda Mobile Gab ile Android telefon veya tabletleriniz için gerekli olan programları uğraşmadan bulabilirsiniz. Kuruluşumuzun asıl vizyonu bir program-link arşivi oluşturmak ve kullanıcıya daha hızlı çözüm üretmektir...